Policajac u Zvorniku spriječio muškarca da oduzme sebi život

Oko 11.45 sati policija je prijavljeno da se na mostu u tom gradu nalazi nepoznata muška osoba koja namjerava da izvrši samoubistvo skokom u rijeku Drinu.

Policijski pregovarač Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i pripadnici Policijske uprave Zvornik odvratili su danas pedesetosmogodišnjaka iz Zvornika od namjere da oduzme sebi život.

Oko 11.45 sati policija je prijavljeno da se na mostu u tom gradu nalazi nepoznata muška osoba koja namjerava skoči u rijeku Drinu.

Po prijavi su odmah postupili policijski službenici iz Zvornika i policijski pregovarač koji su odvratili osobu od pokušaja oduzimanja života, te su na taj način uspješno okončali navedeni događaj – saopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Osim policijskih službenika u uspješnom okončanju događaja učestvovali su pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik i Doma zdravlja Zvornik, prenosi Fokus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79