Policajci iz Priboja uputili jezive prijetnje imamima

Jučer je osvanula fotografija da je na jednoj zgradi u Priboju ispisan genocidni grafit kojim se veliča ratni zločinac Ratko Mladić, a pojavio se i snimak na kojem se također vide fašistički izlivi i genocidne poruke, nastale u toku noći 6. na 7. januar kada su pravoslavci širom zemlje slavili Božić.

Na jednoj fotografiji se vidi natpis „Ratko Mladić heroj“, dok na drugoj „Od Priboja pa do Haga, svi su uz Ratka generala“.

Na snimku se vidi desetina mladića koji također u noći na sam Božić s „Božić je, Božić je, pucaju džamije“, umjesto „pucaju prangije“ kako glasi izvorna pjesma.

Ove poruke već su imale brojne reakcije. Lokalni portal Sandzak press donosi, nažalost, i nove informacije o tome šta se događa u Priboju.

Na društvenim mrežama u istoj noći osvanule su uvrede i prijetnje za efendiju Pribojskog koju su izrečene javno u komunikaciji policajaca Vladimira Simića i Aleksija Pešterca.

Želim vjerovati da pjesme u Priboju nisu poruke države nama Bošnjacima

Novi snimak iz Priboja: “Božić je, pucaju džamije” (VIDEO)

  Objavljena prva fotografija Čede Jovanovića iz bolnice

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79