Policajci MUP-a RS spasili čovjeka iz Vrbasa

Nemanja Pejaković i Nemanja Ćosić su pripadnici Policijske stanice za intervencije PU Banjaluka, koji su juče spasili život muškarcu iz hladnog Vrbasa.

Sve se desio oko 12 časova kada ih je jedan građanin zaustavio i rekao da je u rijeci tijelo. Munjevitom reakcijom su se odvezli na lice mjesta i uočili da je muškarac bez svijesti u vodi, kada su došli do njega vidjeli su da su mu lice i ruke krvavi.

Zajedno su ga obgrlili ispod ruku, i iznijeli na suvo, muškarac je i dalje bio bez svijesti nakon čega su mu pružili prvu pomoć, a onda je počeo da dolazi sebi.

Ispričao im je da je navodno slučajno pao u rijeku, kada je htio da pomazi psa, ali kasnije im se požalio i na privatne probleme.

Policajci kažu da ovo nije prvi put da nekome spasu život i da je to jedinstven osjećaj, vjeruju da bi svaki drugi na njihovom mjestu učinio isto piše Atv.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79