Policajci Stanko i Dejan heroji: Spriječili muškarca u Petrovu da se objesi

Policajci iz Petrov kod Doboja, Stanko Stjepanović i Dejan Nedić juče su pravovremenom reakcijom i smirenim pristupom spriječili jednog šezdesetpetogodišnjeg muškarca sa područja opštine Petrovo u namjeri da se objesi.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez rekla je da se Policijskoj stanici Petrovo jučer oko 14.10 obratio čovjek koje je prijavio da će se ubiti vješanjem.

Po navedenom su odmah postupili policijski službenici Policijske stanice Petrovo koji su ga i u dvorištu zatekli na ljestvama na visini od oko četiri metra sa vezanim konopcem oko vrata i on je konstantno ponavljao kako će se ubiti – pojasnila je Kerkezova.
Nakon petnaestominutnog razgovora on je pristao da skine omču oko vrata i da siđe nakon čega je službenim vozilom odvezen u Dom zdravlja „Ozren“ u Petrovu, a potom prevezen u dobojsku bolnicu „Sveti apostol Luka“ gdje je zadržan na liječenju.

Muškarac u Petrovu se htio objesiti: Obavijestio policiju, oni ga spriječili

Kako Srpskainfo saznaje, Stjepanović je juče bio dežurni policajac i on se javio na telefon kada je ova osoba pozvala i rekla da ide da se objesi.

Stjepanović je poznaje tog čovjeka i zna da se radi o labilnoj osobi i odmah je zajedno sa Nedićem otišao prema njegovoj kući i ubijedio da to ne učini – pojasanio je sagovornik Srpskainfo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79