Policajci u Prijedoru spriječili ženu da skoči u rijeku Sanu

Službenici Policijske stanice Prijedor 1 spriječili su žensku osobu u namjeri da skoči u rijeku Sanu u Prijedoru, saopćili su danas iz Policijske uprave Prijedor.

“Nakon anonimne prijave sinoć u 18:20 sati da se na gradskom mostu u Prijedoru nalazi ženska osoba s očiglednom namjerom da skoči u rijeku Sanu, policijski službenici su brzom intervencijom i dolaskom na mjesto događaja spriječili osobu u toj namjeri”, naveli su u saopćenju.

Utvrđeno je da je riječ o osobi N.S. iz Bosanske Kostajnice kojoj je Služba hitne pomoći Doma zdravlja Prijedor ukazala medicinsku pomoć.

“Policijski službenici su ponovo pokazali spremnost i požrtvovanost pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova RS kada je u pitanju spasavanje ljudskih života. PU Prijedor zahvaljuje građanima za saradnju jer ovakav vid prijave putem besplatnog servisnog broja 122 doprinosi brzoj i efikasnoj reakciji policije kada je u pitanju sigurnost građana i imovine i spašavanje ljudskih života”, saopćili su iz PU Prijedor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79