Policajci u Trebinju priveli muškarca: Pronašli mu paketiće marihuane

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, 07.04.2022. godine, lišili su slobode lice inicijala M.K. iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „ Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Dana 07.04.2022. godine, sprovodeći planske i kontinuirane aktivnosti na sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, policijski službenici Policijske uprave Trebinje, u ulici Garibaldijeva, grad Trebinje, izvršili su pregled lica inicijala M.K. iz Trebinja. Prilikom pregleda lica pronađeno je i privremeno oduzeto 19,2 grama zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Navedena materija je privremeno oduzeta, a bila je namjenjena daljoj prodaji na tržištu.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela.

Policijska uprava Trebinje je za protekli period, u toku 2022. godine, ukupno evidentirala 21 slučaj zloupotrebe opojnih droga, i to četiri krivičnih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, kao i 17 prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79