Policajci začuli plač: Dvogodišnja djevojčica u Brodu nađena živa i zdrava, vraćena kući

Pripadnici Policijske stanice Brod jučer su, nakon četrdesetominutne potrage, pronašli nestalu dvogodišnjakinju na oko 300 metara od porodične kuće, na njivi obrasloj niskim i visokim rastinjem.

Nestanak ove djevojčice Policijskoj stanici Brod prijavljen je u 15.20 časova, kada se obratila žena čiji su inicijali S.O, koja je rekla da se oko 14.30 časova u mjestu Sijekovac od kuće udaljila njena dvogodišnja djevojčica, te da smatra da se izgubila, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Po prijavi su odmah postupili pripadnici Policijske stanice Brod koji su sa okupljenim mještanima pregledali dvorište, okućnicu, kukuruzište te šire područje mjesta gdje se djevojčica igrala.

U saopštenju je navedeno da su na oko 300 metara od porodične kuće, na njivi obrasloj niskim i visokim rastinjem, začuli plač, gdje su potom uočili nestalu djevojčicu koju su uzeli u naručje i živu i zdravu odnijeli kući.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79