Policajcu iscijepao košulju

Policija iz Srpca lišila je slobode Ivana Grgića (39) iz Brčkog, nakon što je sa više promila nasrnuo na policajca i pocijepao mu košulju.

Incident se desio u subotu kada je policija kontrolisla škodu, za čijim volanom je bila Grgićeva supruga Ivana (35). Uočivši u autu suvozača, njenog supruga, policijski službenici su joj pisali kaznu, a od njega zatražili lične dokumente.

On je, kako saznajemo, dao dokumente, ali je rukama uhvatio i privukao policajca pocijepavši mu rukav na košulji. Nakon što je lišen slobode urađeno je testiranjem i tom prilikom Grgić je “naduvao” 2,41 g/kg promila.

Kako je potvrđeno iz PU Gradiška, o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta dostavi izvještaj protiv I.G. za krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Kako prenose Nezavisne, Grgić odranije nije poznat policiji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79