Policajcu rekao da je konj: Lišene slobode pijane sestre mladić

Policija je tokom racije u lokalu u Novoj Topoli lišila slobode dvije sestre i mladića.

Srpskainfo saznaje da su lišene slobode Pamela D. (20), njena sestra Dušica D. (19) i Novica P.

Sestre su tokom racije, koja je bila jutros oko 1.30 časova, galamile na policajce dok je Novica policajce nazivao konjima.

Testiranjem kod Pamele D. je utvrđeno 1, 7 promila, njene sestre Dušice 1, 1 promila, dok je Novica bio “najtrijezniji” i njemu je utvrđeno 0,8 promila u krvi.

– Policijski službenici Policijske stanice Nova Topola oko 1.30 časova, lišili su slobode lica P.D, D.D. i N.P. svi iz Gradiške, zbog počinjenog prekršaja po članu 24. Zakona o javnom redu i miru ,,Ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija“. Lica se sumnjiče da, prilikom sprovođenja operativno-taktičke mjere i radnje ,,Racija“ u ugostiteljskom objektu u mjestu Nova Topola, grad Gradiška, nisu postupili po izdatom naređenju policijskih službenika da prestanu sa ometanjem istih – saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79