Policija bez detalja: Silovanje na području HNK-a

Slučaj silovanja prijavljen je policiji u Hercegovačko-neretvanskog kantona, navodi se u izviješću Operativnog centra Civilne zaštite HNK-a za protekla 24 sata.

Iz MUP-a HNK-a za portal Bljesak.info rekli su kako o ovome ne mogu davati više informacija kako ne bi ugrozili istragu, pa smo ostali uskraćeni za informaciju gdje i kada se silovanje dogodilo.

Zanimljivo je da Operativni centar Civilne zaštite HNK-a navodi kako je u protekla 24 sata na području kantona registrirano 12 kaznenih dijela, među kojima i silovanje, dok u izviješću MUP-a stoji kako ih je bilo 11 i to na području Mostara 6, na području Konjica 1, na području Čapljine 1, na području Prozora 2 i na području Jablanice 1.

Civilna zaštita navodi kako je zabilježeno šest krađa, silovanje, izazivanje opće opasnosti, tri oštećenja tuđe stvari je jedno kazneno djelo koje se vodi pod ”Ostalo”.

U posljednja 24 sata registrirana su i dva slučaja narušavanja javnog reda i mira.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79