Policija danas kažnjavala građane bez maski i rukavica

Policija danas kažnjavala građane bez maski i rukavica


Lijepo vrijeme ponovo je izmamilo stotine građana na ulice u Sarajevu. Prethodnih dana čelnici Kriznog štaba Kantona Sarajevo i ministar unutrašnjih poslova Ismir Jusko nebrojeno puta su upozoravali na ponašanje građana tokom vikenda.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Izaći ćemo na svako izletište, molimo građane da poštuju mjere. Život i zdravlje građana na prvom su nam mjestu – kazao je ministar Jusko.

Obavezno je i nošenje zaštitne opreme, maski i rukavica.

Međutim, još ima onih koji ne poštuju mjere i ne shvataju ih ozbiljno. Tako je reporter “Dnevnog avaza” danas u Vilsonovom šetalištu zabilježio kako policajci pišu kaznu muškarcu koji nije imao ni rukavice ni masku.

Ovo je još jedan od pokazatelja da svi moraju poštovati mjere kako bi se što prije život vratio u normalu i kako bi se u potpunosti zaustavilo širenje koronavirusa u glavnom gradu BiH prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija