Policija evakuisala tržni centar, YouTuber izazvao histeriju

Popularni youtuber Bogdan Ilić odnosno Baka Prase, danas je u Novom Sadu izazvao opštu histeriju, koja se umalo pretovrila u potpuni haos, tako da je morala da interveniše i policija.

Baka Prase, koji je uz nekoliko drugih youtubera, veoma popularan među mlađom generacijom, imao je zakazano pojavljivanje u tržnom centru, zbog čega su tinedjžeri bukvalno napravili opsadu po hodnicima, želeći da što prije dođe do njega.

Gužva je bila ogromna, a Baka Prase je zbog navale na kraju morao da pobjegne u toalet.

Vidjevši to, djeca su pojurila ka toaletu u kojem je njihov ljubimac bio, usput vrišteći, lomeći izloge, a neka od njih su čak i pala u nesvjest. Na kraju je reagovala i interventna policija, koja je bila prinuđena da zatvori tržni centar i evakuiše posetioce.

Portal NS uživo navodi da je Baka Prase trebalo da nastupi pred svojim “unucima” oko 16 časova, međutim nije se pojavio, a potom je došlo do verbalnog konflikta, a nakon toga i naguravanja između roditelja, ali i djece.

Zbog naguravanja je oštećen jedan od štandova, a obezbjeđenje je kada je sve bilo na izmaku kontrole, pozvalo policiju koja je došla sa čak pet vozila.

Tri vozila intervente policije brzo su stigla na lice mjesta pa je situacija počela da se smiruje, obezbeđenje je dežuralo pored izlaza za evakuaciju u slučaju da situacija izmakne kontoli.

Najvjerniji fanovi, odnosno kako sebe nazivaju “unuci”, ostali su do samog kraja da dočekaju Baku Praseta, navodi NS uživo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79