Policija ga ipak pronašla: Autom udario komunalnog radnika u Sarajevu i pobjegao

Sarajevska policija pronašla je i uhapsila muškarca čiji su inicijali R. L. (28) koji je, upravljajući automobilom marke Mercedes, udario u radnika kantonalnog Komunalnog preduzeća “Rad” I.Š. (48) jučer, nakon čega je pobjegao s mjesta nesreće.

Ovaj muškarac je uhapšen oko ponoći i nalazi se u prostorijama za zadržavanje Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Vozač pobjegao s lica mjesta; Na Stupu povrijeđen radnik KJKP Rad

Iz MUP KS potvrdili su Srni da je ovo lice jučer u sarajevskom naselju Ilidža automobilom oborilo radnika “Rada” na put, nakon čega je udario u automobil Renault Laguna kojim je upravljalo lice čiju su inicjali S.L. iz Vogošće, a potom pobjegao sa mjesta nesreće.

Radnik komunalnog preduzeća je vozilom Hitne pomoći prevezen na Kliniku urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, gdje mu je konstatovan lom skočnog zgloba lijeve noge, te je odmah operisan i zadržan je na liječenju u toj zdravstvenoj ustanovi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79