Policija kaznila 50 vozača u Sarajevu koji su parkirali vozila na glavnoj saobraćajnici

Kako je za Klix.ba potvrđeno iz odjeljenja za Odnose s javnošću Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, sankcionisano je svih pedeset vozača koji su počinili prekršaj nepropisnog parkiranja.

Foto: D. Ć./Klix.ba Foto: D. Ć./Klix.ba

 

“Vozači su nepropisno zaustavili i parkirali vozila u saobraćajnoj traci kod Doma zdravlja na lokalitetu Otoke na području općine Novi grad Sarajevo, te time ometali normalno odvijanje saobraćaja, usljed čega je morala intervenisati policija i tom prilikom je prekršajno sankcionisano 50 vozača”, kazali su iz odjeljenja za Odnose s javnošću Uprave policije KS za Klix.

Kako saznajemo, brojni vozači su se na ovom mjestu okupili iz razloga jer je tu prije tačno pet godina poginuo njihov prijatelje Vedran Klačar. S obzirom da nisu najavili skup te da su ometali saobraćaj, policija je bila primorana da ih sankcioniše.
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79