Policija objavila fotografiju osumnjičenog za ubistvo Stupara, poznati su detalji zločina

Tijelo muškarca M.S. iz Prijedora pronađeno je u četvrtak na obali Sane

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Prijedor tragaju za Markom Momićem iz Prijedora.

Rasvijetljeno ubistvo u Prijedoru: Policija traga za Markom Momićem

Policija Momića traži zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo “Teško ubistvo” u četvrtak. Tijelo muškarca M.S. iz Prijedora pronađeno je u četvrtak na obali Sane.

“Pozivaju se građani da ukoliko primjete lice s fotografije da o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozovu servisni broj 122, s ciljem lišenja slobode izvršioca krivičnog djela”, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Marko Momić

Kako su mediji jučer objavili, ubijen je Mihajlo Stupar (47) zvani Šmit iz Prijedora.

Tijelo je pronađeno jučer oko 10 sati. Imao je višestruke povrede glave i sumnja se da je nasmrt pretučen bejzbol palicom, a najvjerovatnije i pregažen automobilom.

Lokacija gdje pronađeno Stuparovo tijelo (Foto: Info Prijedor)

Tačno vrijeme ubistva se utvrđuje, kao i tačna lokacija na kojoj je ubijen.

Izvor blizak istrazi kaže da Stupar ima kriminalni dosije i ranije je dovođen u vezu sa trgovinom droge, pa se ne isključuje mogućnost da se radi o kriminalnom obračunu.

Mihajlo Stupar

– Stupar je poznat kao višestruki prestupnik, a ranije je hapšen u policijskoj akciji “Kondor” koja je bila usmjerena na razbijanje kriminane grupe koja se bavila dilovanjem heroina i marihune. Tada je uhapšeno više osoba i pronađena je određena količina droge – kaže izvor blizak istrazi.

Stupar je u junu 2018. godine bio žrtva teškog krivičnog djela, kada je više puta izboden noževima. Za napad su optuženi Vanja Vuković i Dalibor Railić, koji imaju bogate kriminalne dosijee i sa kojima se veoma dobro poznavao. Na teret im je stavljeno krivično djelo nanošenje tjelesnih povreda opasnim oružjem, za koje je zaprijećena novčana ili kazna do tri godine zatvora.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79