Policija objavila šokantne fotografije: Od automobila nije ostalo ništa, čudo je da su dvojica preživjela

Vozač je ispao iz automobila, jer smo ga našli pred samom kapijom od garaže. On i suvozač su na mjestu ostali mrtvi. Kada su vatrogasci razrezali automobil, našli su jednoga čovjeka unutra, a kasnije sam čuo kako viču da “ima još jedan”, ispričao je očevidac nesreće Željko Drkulec.

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je fotografije onoga što je ostalo od automobila nakon strašne nesreće u kojoj su živote izgubila dvojica mladića, stara 18 i 23 godine. Nesreća se dogodila sinoć oko 21.45 sati, u Dragovcima kod Nove Kapele. Uzrok – brza vožnja.

Vozač automobila naime, uslijed brze vožnje u jednom je trenutku izgubio kontrolu nad vozilom, prešao je u suprotnu prometnu traku, zatim sletio s ceste i udario u betonski prilaz jednog od dvorišta. Potom se odbio u parkirani automobil na tom prilazu te na koncu završio u pročelju kuće.

Automobil je pri tim udarima naprosto smrskan i pravo čudo je što su u njemu, na zadnjem sjedištu, preživjela dva mladića, jedan star 16, a drugi 19 godina. Njih su uz pomoć kliješta za rezanje lima iz automobila izvadili vatrogasci. Obojica su teško ozlijeđeni.

Jedan od očevidaca, Željko Drkulec, ispričao je za slavonskobrodski portal SB Online da vatrogasci u prvom momentu uopće nisu mogli primijetiti da se netko nalazi na stražnjem sjedištu automobila.

– Vozač je ispao iz automobila, jer smo ga našli pred samom kapijom od garaže. On i suvozač su na mjestu ostali mrtvi. Kada su vatrogasci razrezali automobil, našli su jednoga čovjeka unutra, a kasnije sam čuo kako viču da “ima još jedan”, ispričao je očevidac nesreće.

Jedan od poginulih mladića, Jure Bogdanović, bio je član malonogometnog kluba Brod 035, koji se od svog igrača oprostio na Facebooku:

Jutro smo započeli primajući tužnu vijest. Naš igrač, junior koji je ove godine zaigrao i za seniore, Jure Bogdanović (18) je sinoć preminuo u prometnoj nesreći. Izražavamo duboku sućut obitelji, rodbini i prijateljima! 21.8.2001. – 31.11.2019. Jure, ostaješ dio naše ekipe! Čuvaj nas odozgo!”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79