Policija osim Gazvana, Goluba i Hatića traži i Nadi, Majči i Sanči

Sarajevska policija intenzivno traga za nekoliko osoba koje su počinile krivična djela od ubistva, izazivanja opće opasnosti, otmica, pa do krađa.

Naime, jedan od njih je i Ghanomeh Gazvan koji je 15. decembra brutalno maltretirao bivšu partnericu iz ljubomore na Igmanu skinuvši je golu na cičoj zimi gdje ju je tukao i tjerao da šmrče spid. Za njim je raspisana potjernica i prikupljaju se operativna saznanja o mjestu na kojem se krije.

Patrole imaju podatke

Kako saznajemo svim policijskim patrolama su dostavljeni njegovi podaci i lični opis te se intenzivno traga za njim i njegovim vozilom Opel Vektra. Sarajevska policija od 15 . decembra traga i za Jasminom Hatićem koji se sumnjiči da je u pucnjavi u centru Sarajeva ranio Almera Inajetovića, Mirzu Bašića i jednu djevojku.

Nakon ovog oružanog incidenta javnost je bila jako uznemirena, jer je do upotrebe oružja došlo u najfrekventnijem dijelu Sarajeva, a krvavim scenama svjedočilo je mnoštvo građana.
Banda kradljivica

Jedno od najpoznatijih lica s potjernica ove godine je Saša Golub (43) kojeg policija traži zbog sumnje da je 29. juna u sarajevskom naselju Grbavica likvidirao Nedžiba Spahića zvanog Džiba.

Likvidacija se dogodila u bašti restorana ”Paper Moon” na Grbavici. Tada je maskirani ubica prišao stolu za kojim je s još jednom osobom sjedio Spahić i u njega ispalio četiri hica, nakon čega je pobjegao.

Hrustić sa saučesnicom

 

Na policijskim potjernicama našla se i ženska banda kradljivica. Tako se traga za tri Beograđanke Nadom Ibraimović zvanom Nadi (24), Majom Redžepi zvanom Majči (22) i Sanelom Hrustić zvanom Sanči (23). On se sumnjičen za niz krađa koje su počinile na području Kantona Sarajevo prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79