Policija privela muškarca koji je u Nike torbi sakrio 2,8 kilograma droge

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Bijeljina, 11.07.2023. godine lišili su slobode lice A.M. iz Bijeljine zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ,,Neovlašetna proizvodnja i promet opojnih droga“.

Naime,na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini a pod nadzorom nadležnog tužilašta izvršena su pretresanja na tri lokacije na području grada Bijeljine koje koristi lice A.M.

Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto oko 2,8 kilograma zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i skank, sedamnaest sjemenki koje svojim izgledom asociraju na sjemenke opojne droge marihuane, digitalna vaga, tri drobilice kao i predmeti sa tragovima opojne droge na sebi.

O svemu je obavješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se lice liši slobode i da se isti uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ,,Neovlašetna proizvodnja i promet opojnih droga“ preda u nadležnost i na dalje postupanje nadležnom tužilaštvu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79