Policija prodaje više od 50 automobila po “povoljnim cijenama”

Automobili su uglavnom starijeg datuma proizvodnje, a pravo učešća u licitaciji imaju sva pravna i fizička lica osim zaposlenika MUP-a

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo objavilo je licitaciju za prodaju motornih vozila nakon Odluke Skupštine Kantona.

Radi se ukupno 52 vozila, a licitacija će biti organizovana po sistemu usmenog nadmetanja. Automobili su uglavnom starijeg datuma proizvodnje, a pravo učešća u licitaciji imaju sva pravna i fizička lica osim zaposlenika MUP-a, a koja 12. jula tekuće godine do 12 sati uplate kauciju u vrijednosti deset posto od početne cijene.

Prodaja će biti održana istog dana s početkom od 14 sati na Poligonu Butmir kod Sarajeva. Zainteresovane osobe automobile mogu pogledati dan ranije od 10 sati na istom mjestu.

Iz MUP-a je saopćeno da se radi o vozilima koja se ne mogu koristiti zbog starosti, neispravnosti ili oštećenja prouzrokovanih u saobraćajnim nezgodama i čija popravka nema ekonomske opravdanosti prenosi Fokus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79