Policija pronašla drogu i uhapsila osumnjičene u Doboju i Tesliću

Pripadnici Policijske uprave Doboj su juče kod N.B. iz Doboja i M.Dž. i A.V. iz Teslića pronašli drogu.

Iz PU Doboj su saopštili da su na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršili pretres N.B. iz Doboja, kao i pretres lokacija koje koristi navedeno lice.

Prilikom pretresa je pronađeno i oduzeta kutija sa spidom težine 78,6 grama, dva paketića spid težine 1,6 grama, ostaci pet ručno spravljenih cigareta džoint težine od 1,8 grama, jedna metalna drobilica, dva mobilna telefona i drugi predmet koji su namijenjeni za konzumiranje droge.

Iz policije navode da su isti dan na osnovu naredbe Osnovnog suda u Tesliću izvršili pretres lokacija i vozila koje koriste M.Dž. i A.V. iz Teslić, kao i pretres navedenih lica.

Prilikom pretresa je pronađeno i oduzet spid težine od 41,6 grama, četiri vrećice marihuane težine 34,6 grama, dvije digitalne vage i drugi predmeti koji su namijenjeni za konzumiranje i pakovanje droge.

“Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga protiv M.Dž. sa područja Teslića i izvještaj o izvršenim krivičnim djelima meovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih drogao protiv N.B. iz Doboja”, navode iz policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79