Policija rasturila maturantske derneke: Kaznili 11 srednjoškolaca

Bijeljinska policija sankcionisala je u petak, u poslijepodnevnim satima 11 bijeljinskih maturanata zbog okupljanja na javnom mjestu, iako im to nije bilo dozvoljeno zbog važećih epidemioloških mjera.

Maturanti završnih razreda srednjih škola u Bijeljini vozili su se u koloni automobila, a neki od njih su bukvalno “visili” na prozorima automobila sa razvijenim zastavama. Grupno su se okupljali na rijeci Drini i na drugim lokacijama po gradu. Policija je tom prilikom sankcionisala maturante na nekoliko lokacija, a jedan od njih je odbio i testiranje na narkotike.

Gradski štab za vanredne situacije u Bijeljini dan ranije uputio je apel maturantima da se ne okupljaju u većim grupama po gradu i da ne ugrožavaju sigurnost saobraćaja. Policija je preventivno djelovanje najavila i za naredne dane piše Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79