Policija razbila korona zabavu s 200 ljudi, locirali ih termosnimkom

Policija u Mančesteru je oko 22 sata u subotu dobila obavijest da je u dvorištu u jugoistočnom kvartu Gorton u toku masovna zabava, saopštili su iz policije.

Termovizijski snimak, koji je objavila policija, pokazuje da su prisutni na zabavi bili okupljeni na skučenom prostoru, te da su neki preskakali ogradu kako bi se pridružili partijanju.

Policija je u vijesti na svojim stranicama o intervenciji citirala inspektora Džima (Jim) Adamsa koji je rekao da je “policija tokom epidemije sarađivala sa stanovnicima Gortona”, te da se zahvaljuje onima koji se pridržavaju epidemioloških mjera.

Predsjednik gradskog vijeća Grada Mančestera Najdžel Marfi (Nigel Murphy) u svojoj izjavi nije imao milosti za “posebno flagrantno kršenje COVID-19 mjera, propisanih za zaštitu svih u zajednici”:

– Pozdravljamo ovu žestoku akciju (policije) i podsjećamo da nam javno zdravlje mora biti važnije od svega, a da se sebična kršenja pravila neće tolerirati – poručio je Marfi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79