Policija stala ukraj kradljivcima: Opljačkali osam kuća

Policija stala ukraj kradljivcima: Opljačkali osam kuća


Pripadnici Policijske uprave Prijedor uhapsili su D. G., D. M., R. R. i R. B. iz Prijedora zbog sumnje da su tokom 2019. do 8. februara 2020. na području Prijedora počinili osam krađa u porodičnim kućama.

– Tokom kriminalističke istrage utvrđeno je da su osumnjičeni D. G. i D. M., djelujući zajedno, nasilno ulazili u porodične kuće, odakle su ukrali razne predmete, počinivši šest krađa. U nastavku istrage utvrđeno je da su D. G. i R. R. te D. G. i R. B. na isti način počinili još dvije krađe – saopćeno je iz Policijske uprave Prijedor.

Pretresom stambenih zgrada i drugih prostorija koje koriste osumnjičeni, pronađen je dio predmeta koji potječu iz krađa.

Tokom pretresa objekata koje koristi R. R., pronađena je puška M-48.


Pronađeni ukradeni predmeti Foto: PU Prijedor

Materijalna šteta iznosi skoro 10.000 KM.

– Nakon dokumentiranja i kompletiranja predmeta, protiv osumnjičenih osoba slijedi podnošenje izvještaja o počinjenim djelima Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor – saopćeno je iz Policijske uprave Prijedor prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija