POLICIJA TRAGA ZA BEKIMOM KOJI JE 30 PUTA IZBO SVOJU SUPRUGU AZRU!

JOŠ IZMIČE POLICIJI Muškarac koji je suprugu ubio sa skoro 30 uboda nožem bio ZAPOSLEN U SUDU!

Bekim D. (47) koji je osumnjičen da je svoju suprugu Azru D. (43) sa skoro 30 uboda nožem po grudima, vratu i leđima, usmrtio nasred ulice u Borči, prema nezvaničnim saznanjima Blica bio je zaposlen u Prekršajnom apelacionom sudu.

Stravičan zločin dogodio se u srijedu uveče u Borči, a na osnovu rana koje je žena zadobila vjeruje se da se do posljednjeg trenutka branila od supruga ubice. Bekim D. svojoj supruzi, od koje se razvodi, nanio je oko 20 uboda po grudima i vratu, pet ubodnih rana po leđima i nanio joj je brojne povrede u vidu posjekotina po rukama i šakama, što ukazuje da se Azra branila.

Foto: Privatna arhiva

Ubistvo se dogodilo u Ulici borčanskih žrtava oko 17.15 časova, a smrt napadnute žene konstatovana je pola sata kasnije. Njeno tijelo odnijeto je na obdukciju, a policija i dalje intenzivno traga za Bekimom D.

Kako je Blic već pisao, Bekim je suprugu pratio dok je išla u posjetu svojim roditeljima koji žive u Ulici Borčanskih žrtava. Pratio je svojim automobilom “pežo 307” i, na oko 50 metara od kuće njenih roditelja, izašao iz automobila, izbo je nasred ulice i pobjegao.

Očevici ove tragedije su u prvi mah pomislili da je riječ o saobraćajnoj nesreći, te da vozač ostavlja krvavu ženu na asfaltu i u panici bježi jer ju je udario. U policiju je prvo stigla prijava da je pješak oboren i usmrćen. Međutim, kada su ekipe policije i Hitne pomoći stigle na mjesto, po ubodnim ranama na Azrinom tijelu zaključili su da je riječ o ubistvu. Svjedok koji je iz svog automobila vidio kako Bekim nanosi povrede Azri i bježi, pojurio je za osumnjičenim. Nastavio je da prati vozača u sivom “pežou”, ali ga nije stigao, jer je na kraju doživio manji udes i oštetio svoje vozilo.

Foto: RAS Srbija

Prema nezvaničnim informacijama, ovoj porodičnoj tragediji je prethodila višemjesečna agonija. Bračni par živio je svega nekoliko ulica dalje od mjesta na kojem se dogodilo ubistvo. Azdra D. radila je kao pomoćna kuvarica u jednom prestoničkom vrtiću i imali su dvoje odrasle djece, sina i kćerku. Kako kažu komšije, Bekim i Azra su vodili brakorazvodnu parnicu, a ona se prije nekoliko mjeseci odselila od njega.

– Užas! Azra je bila divna žena, dobra komšinica i majka. Znali smo da se ona i Bekim razvode, jer je on nju godinama maltretirao i tukao. Prije nekoliko mjeseci, nesrećnica se odselila od njega, a on je ostao ovdje sa djecom. On je veoma ljubomoran i nije prestao da je proganja čak ni kada je otišla da živi u drugi kraj grada. Sve vrijeme je pratio gdje se kreće i sa kim se druži, a prijateljima je rekao da se plaši da će je povrijediti – u šoku je rekao komšija.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments