POLICIJA TRAGA ZA UBICOM: ŽENU UBO 30 PUTA NOŽEM NASRED ULICE, BRANILA SE DO POSLEDNJEG TRENUTKA

Bekim D. (47) osumnjičen je da je svoju suprugu Azru D. (43) usmrtio nasred ulice u Borči, sa skoro 30 uboda nožem po grudima, vratu i leđima, saznaje “Blic“. Rane na telu ukazuju da se nesrećna žena do poslednjeg trenutka branila od pomahnitalog supruga.

Kako saznajemo, Bekim D. svojoj supruzi, od koje se razvodi, naneo je oko 20 uboda po grudima i vratu, pet ubodnih rana po leđima i naneo joj brojne povrede u vidu posekotina po rukama i šakama, što ukazuje da se Azra branila od ubice.

Do užasnog napada u Ulici Borčanskih žrtava došlo je oko 17.15, a smrt napadnute žene konstatovana je pola sata kasnije. Kako saznajemo, njeno telo odneto je na obdukciju.

Policija i dalje intenzivno traga za Bekimom D.

Kako je “Blic” već pisao, Bekim je suprugu pratio dok je išla u posetu svojim roditeljima koji žive u Ulici Borčanskih žrtava. Pratio je svojim automobilom “pežo 307” i, na oko 50 metara od kuće njenih roditelja, izašao iz automobila, izbo je nasred ulice i pobegao.

Očevici ove tragedije su u prvi mah pomislili da je reč o saobraćajnoj nesreći, te da vozač ostavlja krvavu ženu na asfaltu i u panici beži jer ju je udario. U policiju je prvo stigla prijava da je pešak oboren i usmrćen. Međutim, kada su ekipe policije i Hitne pomoći stigle na mesto incidenta, po ubodnim ranama na Azrinom telu zaključili su da je reč o ubistvu.

Prema nezvaničnim informacijama, ovoj porodičnoj tragediji je prethodila višemesečna agonija. Bračni par živeo je svega nekoliko ulica dalje od mesta na kojem se sinoć dogodilo ubistvo. Azra D. radila je kao pomoćna kuvarica u jednom prestoničkom vrtiću, i imali su dvoje odrasle dece, sina i ćerku.

Kako kažu komšije, Bekim i Azra su vodili brakorazvodnu parnicu, a ona se pre nekoliko meseci odselila od njega.

– Užas! Azra je bila divna žena, dobra komšinica i majka. Znali smo da se ona i Bekim razvode, jer je on nju godinama maltretirao i tukao. Pre nekoliko meseci, nesrećnica se odselila od njega, a on je ostao ovde sa decom. On je veoma ljubomoran i nije prestao da je proganja čak ni kada je otišla da živi u drugi kraj grada. Sve vreme je pratio gde se kreće i sa kim se druži, a prijateljima je rekao da se plaši da će je povrediti – u šoku je rekao komšija.

Svedok koji je iz svog automobila video kako Bekim nanosi povrede Azri i beži, pojurio je za osumnjičenim. Nastavio je da prati vozača u sivom “pežou”, ali ga nije stigao, jer je na kraju doživeo manji udes i oštetio svoje vozilo.

 

 

Crna hronika/Foto RAS Srbija

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79