Policija traga za vlasnikom “hamera”, čije je vozilo divljalo po gradu

Srpska policija raspisala je potragu za Aleksandrom Šotrom (39), vlasnikom “hamera” sa engleskim registracionim tablicama. To vozilo sa (još) nepoznatim vozačem napravilo je haos u Beogradu, divljačkom vožnjom oboren je semafor, a zatim se zakucao u kiosk u kojem je bila radnica.

 Foto: U. Arsić / RAS Srbija

Podsećanja radi, juče u popodnevnim satima vozač “hamera” sa engleskim tablicama, udario je u nekoliko automobila u centru Beograda, u trafiku, i na kraju se zakucao u dvorišni zid jedne kuće na uglu Palmotićeve i Svetogorske ulice i pobegao pešice sa lica mesta. Nezvanično, vozač je najpre prošao Terazijskim tunelom gde je, navodno, oštetio i nekoliko automobila.

“Hamer” je u vlasništvu Alekssandra Šotre, rođenog brata stend-ap komičara Olivera Šotre, koji je negirao učešće u ovim incidentima i na svom Instagramu je napisao da je u Berlinu.

Policija traga za vozačem “hamera”, ali i za Oliverovim bratom Aleksandom koji bi trebalo da da izjavu, jer je vozilo u njegovom vlasništvu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments