Policija traži “junaka” koji gazi po balijama

Poznaje li neko “junaka”

Gazi po balijama

Nekim ljudima ništa nije sveto i važno. Neki ljudi ne prezaju ni od čega, koriste svaki način da ispolje mržnju, nacionalizam, fašizam. Slika sa harema u Raštanima kod Mostara ostavila je bez teksta sve ljude i koji poznaju, ali i one koji ne poznaju rhm Huriju piše Crna-Hronika.

Naime, mladić koji sasvim sigurno ne pamti posljednji rat “hrabro” gazi po mezaru uz poruku “Gazi po balijama”.

– Dana 7.5.2022.godine umrla je moja nena Hurija-Hura i zakopana je u haremu u Raštanima, gdje je i provela cijeli svoj život, živeći pošteno,mirno i u finim rodbinskim i komšinskim odnosima. Moja nena Hura nikad u životu i nigdje nije imala nikakve neprijatelje, ni po vjeri ni po nacionalnosti ni bilo čemu drugom.

Prije dan-dva vremena “nepoznati počinilac” se slikao kako čuči i gazi po njenom mezaru(grobu) sa natpisom “GAZI BALIJE”.

Dovoljno sam zgrožen, povrijeđen i zatečen da jednostavno ne mogu vjerovati da je neko bio spreman učiniti takvo nešto a kamo li izvršiti ovakav naum?! Zato, sve vas molim, ukoliko poznajete ili imate bilo kakvo saznanje u vezi osobe počinioca (sa slike) da mi se javi i tako pomogne prijavi prema nadležnom MUP-u kao i radi daljih zakonskih koraka koje ćemo preduzeti kao njena porodica, potomci i najbliži srodnici….

OVO JE SRAMOTA U 2022.GODINI!!! JESMO LI POSTALI ŽIVOTINJE?!, pitaju se članovi porodice.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79