Policija u blizini granice pronašala skoro 20.000 kutija cigareta

Pripadnici Policijske uprave Foča, u saradnji sa Jedinicom Granične službe na prelazu Hum, pronašli su u selu Ćurevo kod Tjentišta 19.660 paklica cigareta raznih vrsta koje su bile izbačene iz vozila.

U saopštenju Policijske uprave navodi se da je, na osnovu operativnih saznanja, u jučerašnjoj akciji u Ćurevu pronađeno kombi vozilo Volkswagen T4, a daljom pretragom terena na dvije lokacije i veća količina cigareta bez akciznih markica.

Iz policije navode da su cigarete očigledno izbačene iz vozila jer su se pojedini paketi raspali po zemlji.

Obaviješten je dežurni okružni tužilac nadležnog tužilaštva, a uviđaj su izvršili službenici Policijske uprave Foča.

Iz policije navode da preduzimaju sve kriminalističko-istražne mjere i radnje na dokumentovanju i prikupljanju informacija s ciljem identifikovanja nepoznate osobe ili više njih, za koje postoje osnovi sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljene trgovine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79