Policija u centru glavnog grada BRUTALNO pretukla mladiće (VIDEO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore saopštilo je danas, povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vidi kako pripadnici policije tuku trojicu mladića u centru Podgorice, “da će se prema snimku ponašati odgovorno i da će ispitati okolnosti događaja”.

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica, nakon što su se upoznali sa sadržinom snimka, već preduzimaju sve mjere i radnje kako bi ispitali okolnosti koje se odnose na snimak. Policija će se prema sadržini ovog snimka ponašati odgovorno i ispitati sve okolnosti događaja i shodno tome preduzeti aktivnosti iz svoje nadležnosti koje se odnose i na utvrđivanje eventualne odgovornosti policijskih službenika, navedeno je u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Snimak se, inače, pojavio na društvenim mrežama i portalima, a kako prenosi CDM.me, građani su snimak dostavili Savjetu za građansku kontrolu rada policije.

Predsjednik tog Savjeta Saša Zeković kazao je da je Savjet pod oznakom hitno od direktora Uprave policije zatražo da naloži provjeru, utvrdi identitet policijskih služenika kao i razloge za intervenciju.

Zeković je dodao da je Savjet tražio od direktora policije informaciju o tome ida li je tražena i pružena medicinska pomoć mladićima koji su iste noći zadržani u prostorijama za boravak zadržanih osoba u CB Podgorica.

Prema informacijama kojima raspolaže Savjet, dvojicu mladića su, navodno, tukli i u policijskom vozilu kojim su prevezeni u CB Podgorica.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79