Policija u Gradišci slobode lišila muškarca zbog prijetnji: Policija kod njega pronašla puške

A.S. iz Gradiške uhapšen je juče zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela “Ugrožavanje sigurnosti” i “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija”.

Naime, Policijskoj upravi Gradiška, 12.05.2022. godine oko 14,00 časova, oštećeni je prijavio da mu je lice A.S. putem telefona upućivalo prijetnje opasne po život.

“Na osnovu naredbe nadležnog suda, izvršen je pretres kuće stanovanja i pratećih objekata, kao i plovila koje koristi lice A.S. kojom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku (vatreno oružje-puške i municija)”, navodi se u saopštenju Policijske uprave Gradiška.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lice nakon ispitivanja otpusti na slobodu, a da se protiv A.S. u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79