Policija u ovom bh. gradu za vikend oduzela sedam automobila

Sedam vozila oduzeto je na području u nadležnosti Policijske uprave Prijedor od višestrukih povratnika u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, čiji ukupan dug za neplaćene kaze prelazi 33.000 KM.

Proteklog vikenda osobe čiji su inicijali D.S. iz Kostajnice, A.F. iz Prijedora, M.S. iz Oštre Luke, G.P. iz Prijedora i N.A. iz Bosanske Krupe zatečena su da upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Lice M.B. iz Prijedora vozilo je i prije sticanja prava na upravljanje, a lice G.H. iz Prijedora bilo je pod dejstvom alkohola i vozilo je prije sticanja prava na upravljanje.

Provjerom u službenim evidencijama utvrđeno je da su u pitanju povratnici u vršenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i da po osnovu neplaćenih novčanih kazni ukupno duguju više od 33.000 KM, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Protiv svih slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79