Policija uhapsila dvojicu Prijedorčana: Oštećeni bio pozitivan na droga test

Prijedorska policija juče je uhapsila O.K. i N.K. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo saopšteno je iz PU Prijedor.

U toku je preduzimanje mjera i radnji u cilјu pronalaska još jednog lica koje se dovodi u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Kriminalističkom obradom osumnjičenih utvrđeno je da su oni juče oko 18:45 časova u ulici Vojvode Putnika u Prijedoru, u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi, počinili razbojništvo nad licima I.V., A.D. i A.B., svi iz Cazina, kom prilikom su od lica A.D. otuđili novac i mobilni telefon.

– O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, pod čijim nadzorom se preduzimaju dalјe mjere i radnje u cilјu utvrđivanja okolnosti izvršenja krivičnog djela, kojem će nakon kompletiranja predmeta biti dostavlјen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Razbojništvo“ – saopšteno je iz PU Prijedor.

Nezvanično saznajemo da je oštećeni A.D. bio pozitivan na droga test. I on je uhapšen. Grupa koja je počinila razbojništvo i grupa iz Cazina se, prema nezvaničnim informacijama dobro poznaje, a poznata je i policiji po uživanju i trgovini narkoticima. Iako je prvi motiv koristoljublje u pozadini ovog slučaja navodno bi mogla biti i trgovina opojnim drogama.

Inače od A.D. je kako nezvanično saznajemo uzet mobilni telefon i oko 230 maraka piše InfoPrijedor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79