Policija uhapsila džeparoša: Ženi ukrao novčanik u kojem je bilo 1.100 KM

Policija je uhapsila lice čiji su inicijali A.M. iz Gradiške zbog sumnje da je u magacinu ugostiteljskog objekta u ovom mjestu ukralo novčanik u kojem se nalazilo oko 1.100 KM, dvije bankovne kartice i lična dokumenta, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Policijskoj stanici Gradiška u subotu, 7. novembra, oko 20.30 časova prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu iz ženske torbice u magacinu ugostiteljskog objekta otuđen novčanik.

“Operativnim radom policijskih službenika Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Gradiška identifikovano je i lišeno slobode lice inicijala A.M. iz Gradiške, koje je u potpunosti priznalo izvršenje navedenog krivičnog djela, te pokazalo mjesto gdje je odbacilo navedeni novčanik sa novcem, bankovnim karticama i ličnim dokumentima”, navedeno je u saopštenju.

Iz Policijske uprave navode da je o svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lice ispita, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, a da se pronađeni predmeti vrate oštećenoj.

Policija ističe da nastavlja sa preduzimanjem mjera radi rasvjetljavanja i drugih krivičnih djela protiv imovine, za koje se sumnja da ih je izvršilo navedeno lice.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79