Policija uhapsila osobu koja je zapalila kladionicu u Sarajevu

18.10.2019., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Jutros je u 4:45 izbio pozar u kladionici Premier u sarajevskom naselju Cengic Vila. U pozaru nema ozlijedjenih, nastala je samo materijalna steta. Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Požar koji je jučer izbio u sportskoj kladionici Premier na Čengić Vili namjerno je izazvan, a policajci MUP-a KS uhapsili su jednu osobu ubog postojanja sumnje da je on počinio teško krivično djelo – paljevinu.

“Policijski službenici lišili su slobode lice K.T. rođen 1979. Godine zbog sumnje da je počinio krivično djelo – paljevina- na čtetu sportske kladionice Premier. O navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Kantonalnog tužilaštva KS. Ličeni slobode je predate u prosotrije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici Treće PU nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela”, kazali su iz MUP-a KS.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79