Policija uhapsila tri osobe zbog sumnje da su počinili sedam teških krađa

Banjalučka policija je u akciji naziva “Balkon 1” uhapsila tri osobe zbog sumnje da su počinili sedam teških krađa.

Uhapšeni su Stefan G., Goran M. i Igor V., a sumnjie se da su na području Grada Banja Luka u periodu od decembra 2020. godine do marta 2021. godine počinili sedam krivičnih djela teška krađa.

– Izvršen je pretres stana, vozila i drugih prostorija koje koriste osumnjičena lica kojom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela. Sve mjere i radnje u okviru ove akcije preduzete su u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom Banja Luka, a po naredbama Osnovnog suda – saopšteno je iz PU Banja Luka.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka biće dostavljen izvještaj u redovnoj proceduri.

Kako nezvanično saznajemo, radi se o policijskim znancima, od kojih su neki i ranije osuđivani za ista ili slična djela.

Među njima je Stefan G. koji je osuđivan dok se zvao Anđelko Čavlović, ali je promijenio ime i ponovo hapšen zbog krađa, kako u ovin, tako i ranijim akcijama banjalučke policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79