Policija upala na svadbu, privela mladence i vlasnika lokala

POLICIJA je iza ponoći upala na svadbu mladog para na kojoj je bilo devet osoba te privela mladence i vlasnika lokala.

Dogodilo se to u nedjelju otprilike sat vremena iza ponoći. U objektu na području Đurđekovca iznad Sesveta policajci su u pratnji inspektora zatekli ukupno 13 osoba, od čega četvero djelatnika lokala.

Policija je otkrila kako je u sklopu kriminalističkog istraživanja odmah privela vlasnika lokala (48) te mladenku (22) i mladenca (23). Tereti ih se da su počinili kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti.

Protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, navode u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

“Policijski službenici utvrdili su kako ugostiteljski objekt posluje i da je u tijeku proslava svadbene svečanosti unatoč zabrani, odnosno protivno odluci Stožera. U objektu zatečeno je, legitimirano i provjereno ukupno 13 osoba, od čega četiri zaposlenika i devet gostiju. Prilikom postupanja policajaca nije bilo uporabe sredstava prisile. Djelatnici Državnog inspektorata nakon toga su zapečatili objekt”, poručili su iz zagrebačke policije.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79