Policija zaplijenila kilogram kokaina vrijednog 65.000 eura

Banjalučka policija zaplijenila je oko kilogram kokaina i uhapsila jedno lice, rekla je portparolka PU Banjaluka Milana Stojanović.

– Policijski službenici su sinoć oko 21.00 čas lišili slobode lice S.K. iz Banjaluke zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja i prometa droga – rekla je Stojanovićeva.

Na osnovu naredbe dežurnog sudije Osnovnog suda Banjaluka, a uz prethodnu saglasnost tužioca Okružnog tužilaštva izvršen je pretres vozila marke “audi” koje koristi uhapšeno lice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

– Pronađeno je i oduzeto oko 1.100 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain. Prilikom pretresa oduzeto je predmetno putničko vozilo kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela – istakla je Stojanovićeva.

Uhapšeno lice je uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predato u nadležnost Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Nezvanično, vrijednost kokaina je 65.000 eura.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79