Policije uhapsila 22-godišnju djevojku iz BiH zbog krađe u Veneciji

Policije uhapsila 22-godišnju djevojku iz BiH zbog krađe u Veneciji


Pripadnici specijalne jedinice italijanske policije uhapsili su 22-godišnju djevojku iz Bosne i Hercegovine u trenutku kada se spremala da odžepari turistu. Incident se dogodio u jednoj od najfrekventnijih turističkih ulica u Veneciji.

Prema informacijama italijanskih medija, djevojka je već poznata italijanskoj policiji zbog ranijih krivičnih djela, što je bio razlog zbog kojeg su policajci obratili pažnju na nju kada se pojavila u društvu druge djevojke.

Naime, za njom je već raspisano nekoliko naloga za hapšenje, uglavnom za krivična djela koja je počinila dok još nije bila punoljetna.

Brzom reakcijom policije, djevojka je spriječena u krađi u posljednjem trenutku. Nakon toga, sprovedena je u najbližu policijsku stanicu. Zbog postojanja više aktivnih naloga za hapšenje, odmah je odvedena u pritvor.

S obzirom da je mlađa od 25 godina, djevojka će biti smještena u popravni dom za žene u Pontremoli. Ovaj korak je dio italijanskog pravosudnog sistema koji omogućava rehabilitaciju mladih počinitelja u specijalizovanim ustanovama.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija