Policiji u Istočnom Sarajevu prijavljen nestanak muškarca

Policijskoj stanici Istočno Sarajevo prijavljen je nestanak Željka Pandžića (43) iz Istočne Ilidže, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policiji je prijavljeno da se Pandžić u srijedu, 2. oktobra, u periodu od 10.00 do 12.00 časova, udaljio od kuće u nepoznatom pravcu i nije se vratio na adresu stanovanja.

Prema izjavi člana porodice, koji je prijavio nestanak, Pandžić je visine oko 185 centimetara, težine oko 80 kilograma, prosijede kose, svijetlih očiju, te usporenog hoda, zbog povrede desne noge.

Nestali je na sebi imao košulju, farmerke, crnu jaknu i poluduboke cipele žute boje.

Policijska uprava Istočno Sarajevo ovim putem poziva građane da, ukoliko uoče lice sa fotografije ili imaju bilo kakvu informaciju, obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozovu besplatan broj 122.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79