(FOTO) Policijski automobili i Hitna pomoć “opkolili” SCC: U MUP-u “čekaju povratne informacije”

Brojni građani Sarajeva koji su se u večernjim satima našli u blizini SCC-a, bili su poprilično uznemireni vidjevši ispred tog tržnog centra brojne policijske automobile pod rotacionim svjetlima kao i Hitnu pomoć, piše Hayat.

Nedugo potom na društvenim mrežama se brzinom munje proširila informacija da je u ovom objektu viđen ubica Edin Gačić, te da je građanima rečeno da napuste objekat. Ta informacija ispostavilo se, bila je potpuno lažna.

U Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo za Hayat.ba su kazali da su zaprimili prijavu o narušavanju javnog reda i mira te da ne raspolažu drugim informacijama. Nisu mogli potvrditi, a ni demantirati informacije da navodno ima povrijeđenih.

Nezvanične su informacije da je u “obračunu“ koji se desio u objektu jedna osoba zadobila povrede glave, te da joj je odmah ukazana pomoć. Za sada u MUP-u o tome ništa ne govore.

Jedna osoba je, kako javlja Hayat, iz objekta izvedena sa lisicama na rukama, a incident se dogodio u jednom ugostiteljskom objektu.

Crna hronika / Foto Hayat

Nezvanično, lociran Edin Gačić!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79