Policijski načelnik Galić: Ovo je teška prometna nesreća, jedna od najtežih na kojima sam bio

Tijekom obavljanja očevida, policija je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih nacionalnih i registracijskih oznaka, te da je u prometnoj nesreći, prema trenutno dostupnim informacijama, poginulo 10 osoba, dok je više desetaka prevezeno na pružanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu. Više informacija uputit ćemo po završetku očevida.-izjavio je policijski službenik za odnose s javnošću, PU Brodsko-posavske, Damir Brezić.

Preminulo deset ljudi, preko 30 je u bolnici. Poginuo je i drugi vozač

-Autobus kosovskih registracijskih oznaka na redovnoj liniji Frankfurt-Priština sletio je jutros oko 6.20 na autocesti A3 kod Slavonskog Broda. Nekoliko osoba smrtno je stradalo dok je više od 30 osoba preveženo u bolnicu. Ovo je teška prometna nesreća. Mislim da ulazi među najteže na kojima sam bio.- izjavio je Franjo Galić, načelnik policijske postaje Prometne policije.

Kako prenosi SB Online, policajac na mjestu događaja kazao je da se radi o redovitoj liniji Frankfurt-Priština. U autobusu je, kaže, bilo 60-ak osoba.

“Bio je pun”, kazao je. Otkrio je da je u bolnici 30-ak osoba.

Kaže da još nije poznata dob poginulih i ozlijeđenih te o tome nije želio spekulirati.

“Ovo je teška prometna nesreća. Mislim da ulazi među najteže na kojima sam bio”, kazao je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79