Policijski sat u Crnoj Gori od danas trajat će od ponoći do pet sati

U Crnoj Gori od danas do petka, 23. aprila, policijski sat trajat će od ponoći do 5 sati, a na snazi ostaje zabrana muzike u ugostiteljskim objektima.

Produžen je rad ugostiteljskim objektima do 23 sataa, a ministrica zdravlja Jelena Borovinić Bojović je najavila da postoji mogućnost da će zabrana muzike biti ukinuta sljedeće sedmice.

Marketi, supermarketi i hipermarketi radit će od 7 do 22 sata, a prodavnice odjeće, obuće, frizerski i kozmetički saloni do 22 sata.

Borovinić Bojović je dodala da će u Podgorici i Danilovgradu biti dozvoljeno pohađanje škola, kao i da će i u tim općinama biti dozvoljen rad teretenama, fitnes centrima i priređivačima igara na sreću do 22 sata.

– Ugostiteljski objekti će i u ovim općinama raditi do 23 sata, a tržni centri, tezge i štandovi do 22. Međugradski saobraćaj i u ovim općinama je dozvoljen – rekla je Borovinić Bojović.

Dodala je da se u Nikšiću, Mojkovcu, Beranama, Pljevljima, Kolašinu, Šavniku i Andrijevici produžavaju aktuelne mjere.

Organizovanje zabavnih i rekreativnih aktivnosti za djecu i odrasle na otvorenom još je dalje je zabranjeno.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79