Političar iz RS-a se sastao sa vođom organizacije “Noćni vukovi”

 

Delegacija Narodne skupštine Republike Srpske posjetila je ranije tokom ove sedmice Rusiju, a članovi su prisustvovali i sjednici Dume. Međutim, jedan od članova delegacije, Darko Banjac, iskoristio je slobodno vrijeme za druženje sa vođom “Noćnih vukova”.
Naime, cijeli svijet u ovom trenutku opravdano izbjegava posjete Moskvi zbog ruske invazije na Ukrajinu, ali se delegacija iz RS-a ponosi time i hvali da su zaprimili čestitke zbog stava entiteta o odnosima s Rusijom.

Delegaciju NSRS u Rusiji činili su predsjednik NSRS-a Nenad Stevandić, poslanici Igor Žunić, Darko Banjac, Dragomir Vasić i generalni sekretar NSRS-a Boran Bosančić.

Pored toga što su članovi NSRS-a svoju posjetu iskoristili za sastanak sa predsjednicom Vijeća Federacije Federalne skupštine Rusije i druženje u krugovima ostalih političara, jedan od poslanika NSRS-a svoje slobodno vrijeme iskoristio je malo drugačije.

Naime, predsjednik Narodne partije Srpske (NPS) Darko Banjac, u Moskvi se susreo sa predsjednikom ruskog motokluba “Noćni vukovi” Alexanderom Zaldastanovim, poznatim i pod nadimkom Hirurg. Podsjećamo, ozloglašenoj proruskoj organizaciji “Noćni vukovi” zabranjen je ulazak u nekoliko evropskih zemalja među kojima je i BiH.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79