Političarka objavila fotografije srpskih bolnica: Ovo je horor

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Srbije Marinika Tepić objavila je na društvenoj mreži Twitter fotografije, kako tvrdi, unutrašnjosti Infektivne klinike u Novom Sadu, odjeljenja za hirurgiju u bolnici u Smederevu i kupatila porodilišta u Kruševcu.

“Ovo je dio Infektivne klinike u Novom Sadu, bez lifta. Medicinari vuku rukama i nosilima na sprat nepokretne pacijente. Hirurgija u bolnici u Smederevu horor. Kupatila u porodilištu bez tople vode, a klika njih ne obilazi, što ne vidiš toga nema politika”, napisala je Tepić.

Podsjetimo, ranije je Tepić objavila fotografije za koje, kako tvrdi, prikazuju uslove rada u EPS-u. Prema njenim riječima, radnici na najtežim poslovima u ovoj državnoj firmi su se u nekoliko navrata pobunili zbog nehumanih uslova za rad, ali niko nikada njihove apele nije razmatrao.

“Zaposleni u EPS-u, koji rade na najtežim poslovima nemaju gdje ruke da operu. U radnim jedinicama gde su nehumanim uslovi rade i žene, ali niko iz uprave ne vodi brigu o njima”, rekla je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić za Nova.rs.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79