Političaru pukla guma, niko mu nije htio pomoći

Mi smo ogledalo onoga što radite i načina na koji to radite! Moramo mijenjati sebe kako bi svima bilo bolje, poručio je u svom postu Mirsad Hadžikadić.

Osnivaču Platforme za progres i nezavisnom predsjedničkom kandidatu na prethodnim općim izborima u BiH, Mirsadu Hažikadiću, dogodila se nezgoda u putu kada mu je pukla guma na povratku iz Mostara u Sarajevo.

Međutim, mnogo gore od toga bilo je neugodno iskustvo koje je doživio na cesti, pokušavajući zaustaviti nekog od vozača i zatražiti pomoć. Kako sam kaže, niti jedan vozač od njih 40tak nije htio zaustaviti svoje vozilo.

Ovu neugodnost opisao je u postu na Facebooku, zahvaljujući se BIHAMK-u na brzoj pomoći, zbog čega ipak nije ostao na cesti satima prenosi Depo.

A u postu kaže:

“Ovim putem se želimo zahvaliti BIHAMK-u i čestitati na brzom i efikasnom dolasku na teren i izuzetnom pružanju usluge koja nam je bila potrebna pri današnjem povratku iz Mostara, kada je pukla guma na autu u kojem smo se vozili. 

S druge strane, čekajući BIHAMK, pokušali smo ispitati svijest vozača koje smo zaustavljali kako bi nam eventualno pomogli, ali niti jedan vozač, od njih 40ak, nije zaustavio vozilo i ponudio pomoć. 

Vi ste ogledalo onoga što radite i načina na koji to radite! Moramo mijenjati sebe kako bi svima bilo bolje, poručio je na kraju Mirsad Hadžikadić.

 

(VIDEO) “Znam ko mi je likvidirao sina, na kraju ću uzeti pravdu u svoje ruke i osvetiti se”

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79