Politički rat smećem vlasti i opozicije u Banjaluci (VIDEO)

Nakon jučerašnjih slika Banjaluke koja je zatrpana smećem, danas kontejneri i kante ispražnjeni, a po centru grada se mogu vidjeti crne kese pune smeća.

Mladi SNSD-a od 6 sati jutros su u akciji čišćenja Banjaluke. Njihove starije kolege kasno sinoć optužile su mlade PDP-a da namjerno zatrpavaju grad smećem kako bi pravili političku priču oko blokade zbog neusvajanja budžeta.

“Dokaz da je sve ovo dio gradonačelnikove kampanje i populističkih poteza činjenica je da su aktivisti PDP brendirali smeće kojim su zatrpavali grad, pokušavajući da nekog drugog okrive za ovakvo stanje u Banjaluci. Žao nam je što držite ovaj grad i sve naše sugrađane taocima”, stoji na Twitter nalogu SNSD-a.

S druge strane u PDP-u su osudili stavove SNSD-a koji građane, koji su se samoorganizovali kasno sinoć da čiste Trg Krajine, zloupotrebljavaju i lažno optužuju.

Politički rat smećem mogao bi se danas riješiti ako se postigne kompromis oko budžeta na sastanku koji je za 14 časova sazvala skupštinska većina.

Na sastanak nije stigao Milorad Dodik, ali jesu predsjednik GO Banjaluke SNSD Vlado Ðajić, potpredsjednik PDP Igor Crnadak i drugi…

Tviteraši pomno prate situaciju i kritikuju. Jedan od upečatljivih komentara je: ”Omladinci partija čiste grad od smeća u svom političkom ratu. Zamisli rat stalno i umjesto botovanja po netu i snimanja klipova, sade cvijeće, održavaju parkove, obilaze stare i bolesne, volontiraju u Mozaiku”…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79