Pomahnitala porodica Mustafić: Otac ubio suprugu, sin 27-godišnjeg mladića

Pomahnitala porodica Mustafić: Otac ubio suprugu, sin 27-godišnjeg mladića


Nova likvidacija dogodila se u tuzlanskom naselju Miladije. Brzom intervencijom Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog Kantona napadač je lišen slobode.

Likvidirana je muška osoba 27-godišnji Ismar Karahmet zvani Kinez. Za glavnog osumnjičenog priveden je Emin Mustafić zvani Pinki koji je od ranije poznat policiji piše Crna-Hronika.

Pomahnitali Emin policijskim službenicima je od ranije poznat, između ostalog po nasilničkom ponašanju, zlostavljanju ljudi i životinja te konzumiranju narkotičkih sredstava.

Skupa sa još jednim muškarcem tokom 2020. godine bio je uhapšen zbog pokušaja ubistva, a svoje nerijetke izljeve bijesa je objavljivao putem društvenih mreža.

Emin je optužen i za krađu te zlostavljanje kućnog ljubimca, odnosno psa, što je također snimao i postavljao na društvene mreže.

Kako saznajemo Emin je sa muškarcem inicijala A. M. u stanu u Tuzli pretukao i zlostavljao muškarca, a sve su snimali mobilnim telefonom.

Pomahnitali otac Fehim

Emin je sin od oca Fehima koji je 2013-te godine ubio suprugu Suadu ispred Sportske dvorane “Mejdan” u centru Tuzle.

Ubistvo se dogodilo na autobuskoj stanici kod Sportske dvorane „Mejdan” u Tuzli 23. decembra 2013. godine za koje je Fehim dobio 12 godina robije.

Tragediji je prethodila svađa supružnika, nakon čega je Fehim Suadi zadao nekoliko smrtonosnih uboda. Poslije počinjenog ubistva pokušao je pobjeći s mjesta zločina, ali ga je u tome spriječila grupa muškaraca koji su čekali prijevoz na autobuskoj stanici. Sustigli su Mustafića, savladali ga i čuvali dok policija nije došla da ga uhapsi.

Fehim je molio građane koji su ga savladali da ga ne tuku. Prije ubistva Suada je čekala autobus kada je do nje došao suprug i započela je svađa. U jednom trenutku Fehim je izvukao nož te je nesrećnu ženu izbo po vratu i grudima.

Likvidacija u Tuzli: Emin Mustafić zvani “Pinki” ubio Ismara Karahmeta zvanog “Kinez”


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija