Pomahnitali Dragoljub ubio ljubavnicu nakon što je ODBILA DA POBJEGNU

Dragoljub i Eldeza su nekada bili u emotivnoj vezi, iako su oboje bili u braku. On sa Beharom, ona sa Sinanom. Dragoljub je nju mnogo, mnogo volio. Čak je htio da tako matori pobjegnu u Njemačku, što je Eldeza odbila. Tada su navodno i prekinuli vezu, ali koliko znamo niko nikoga nije maltretirao.

Ovako za Blic pričaju rođaci supružnika koje je juče nasred ulice svirepo ubio Dragoljub Ajdić (52) iz Surdulice.

Naime, Ajdić je juče kolima udario i usmrtio Safeta Sinanovića (52) i nožem zaklao Safetovu suprugu Eldezu (46), sa kojom je nekada bio u ljubavnoj vezi, a onda je istim sječivom presudio i sebi.

Do jezivog zločina je došlo usred dana dok je Ajdić prolazio kolima kroz surduličko Novo naselje. Ugledao je na ulici Eldezu i njenog supruga Safeta. Dodao je gas i pregazio ga, a onda je izašao iz automobila i sječivom usmrtio bivšu ljubavnicu, a potom presudio sebi.

Žitelji ovog surduličkog naselja, u kome se, kako su sami napomenuli, svi poznaju, juče nisu mogli da dođu k sebi posle saznanja da je Ajdić ubio Sinanoviće, jer u njihovom kraju nije bilo takve tragedije.

– Niti je on bio nasilnik, niti oni. Vjerovatno je ljubav, odnosno ljubomora, uzrok svega – kažu oni.

Iako je, kažu naši sagovornici, cijelo naselje znalo za vezu Dragoljuba i Eldeze, njen suprug Safet joj je sve oprostio.

– I Safet je nju mnogo volio. Činilo se da je sve u redu među njima. Dragoljub je sa suprugom otišao u Njemačku, tamo im žive kćerka i sin. Bili su tamo sve vrijeme vanrednog stanja. Vratili su se prije nedjelju dana i ništa, ali baš ništa nije ukazivalo na tragediju. Ponašao se normalno. Bio je korektan prema svima nama. Šta mu se desilo u tom momentu, boga pitaj. Kao da je đavo došao po svoje – konstatuju rođaci.

Dragoljub je svojevremeno radio u Njemačkoj, a tamo je 15 godina gastarbajter bio i Safet Sinanović, i obijica navodno imaju njemačke penzije. Eldeza nije radila, a sa Safetom ima troje odrasle djece, dvojicu sinova i ćerku. Stariji sin je u Njemačkoj, od njega imaju unučiće, dok se mlađi oženio prije dva, tri mjeseca. Kćerka je udata u selo kod Smedereva. Ajdićeva djeca, kćerka i sin, u Njemačkoj su.

– Ma koliko da su odrasli, imaju svoje porodice, ovo je teret koji će cijeli život nositi na plećima. Iako je možda mnogo volio Eldezu, nije mogao da živi bez nje i gleda je srećnu sa mužem, trebalo je da razmišlja o svojoj porodici. O svojoj, ali i o njenoj djeci. Ne dao bog nikome to… – navode žitelji Novog naselja u Surdulici, gdje je juče Dragoljub Ajdić oduzeo tri života i dvije porodice zavio u crno.
Tri leša

– Kako li je Sinišinoj djeci? Ima ih petoro. Troje baš malih. Vidjeli su tri krvava leša ispred svoje kuće. Trauma za cijeli život – komentarisali su žitelji Novog naselja u Surdulici tragediju u svom komšiluku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79