Pomozimo da skupe sredstva za liječenje djevojčice: Podržite rad Food Outlet Yumm!

Pomozimo da skupe sredstva za liječenje djevojčice: Podržite rad Food Outlet Yumm!


Dragi čitaoci portala “Crna Hronika”,

Pozivamo vas da podržite rad Food Outlet-a Yumm i pridružite se zajednici koja želi pomoći porodici koja se suočava s teškim izazovima. Njihova priča je inspirativna, ali i potresna, te vjerujemo da zajedno možemo napraviti razliku.

Prenosimo riječi Food Outlet-u Yumm, kako bismo vam prenijeli njihovu priču u potpunosti:

“Dragi kupci,

Neki od vas nas dobro poznaju i upoznati ste sa našom situacijom i nevoljom koja nas je zadesila 2022. godine kada nam se dijete teško razboljelo. Naša djevojčica je izgubila vid nakon jake glavobolje, što je dovelo i do paralize i drugih simptoma koji su nam svima promijenili život te smo bili primorani prestati raditi kako bismo stalno bili uz dijete.

Njeno stanje se mijenja i nekada može da se kreće samostalno, nekada je mi podižemo i potrebna su joj kolica. Nakon niza pretraga smo vraćeni na početak i nema nade da će terapiju dobiti u BiH te ćemo morati tražiti pomoć u inostranstvu što će stvoriti nove, veće troškove. Imamo troje djece, pored nje je još jedno sa posebnim potrebama, a ja sam imala nekoliko operacija u prethodnoj godini, preživjela sam sepsu i još se oporavljam, a imam i moždanu aneurizmu i cistu na mozgu, te simptomi s kojima se borim otežavaju rad.

Želim da se svima zahvalim na podršci koju ste nam do sada pružili i da zamolim sve one koji još uvijek nisu, da barem svrate do nas da kupe neku sitnicu, kako bismo povećali promet i što prije skupili novac za dalje liječenje.”

 

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija