Popili pa pravili hoas: Pijani se potukli u kafani, tuču nastavili na parkingu

Lica čiji su inicijali A.K. i R.T. iz Laktaša uhapšena su jer su pijana narušavala javni red i mir, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policijskoj stanici Laktaši vlasnik ugostiteljskog objekta iz ove opštine sinoć je u 23.35 časova prijavio da je došlo do verbalnog i fizičkog obračuna između dva lica u objektu i na parking prostoru.

Policajci su izlaskom na lice mjesta utvrdili da je došlo do tuče između lica A.K. i V.B, koje se do dolaska policije udaljilo sa lica mjesta, a potom je došlo do tuče između lica A.K. i R.T, te je u toku rad na pronalasku lica V.B.

Testiranjem je kod lica A.K. utvrđeno 2,23 promila alkohola u krvi i kod lica R.T. 2,83 promila.

Protiv lica A.K. i R.T. biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja vrijeđanje i tuča i fizički napad, dok će protiv vlasnika i konobara ugostiteljskog objekta biti podnesen zahtjev zbog počinjenog prekršaja posluživanje alkohola iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79